Hosting? Ja, natuurlijk! Met onderhoud & updates graag.

Websites zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nu een blog hebt, een webshop runt of een zakelijke website hebt, het is belangrijk dat je site altijd bereikbaar en veilig is. En dat is waar ik jou bij kan helpen!

Ik zorg ervoor dat je website stabiel blijft, beveiligd is en hoog scoort in zoekmachines. Waarom zou je kiezen voor een hosting contract met onderhoud en updates? Ik geef je vijf redenen:

Een stabielere website

Als je website regelmatig wordt onderhouden en geüpdatet, is de kans kleiner dat je te maken krijgt met storingen of problemen. Dat betekent dat je website stabieler zal zijn en bezoekers altijd een goede ervaring zullen hebben. Bovendien is het fijn om te weten dat je website altijd online is en dat je geen klanten of bezoekers mist omdat je site down is.

Betere beveiliging

Een website die niet goed beveiligd is, kan het doelwit worden van hackers en andere cybercriminelen. Door regelmatige updates en onderhoud zorg je ervoor dat je website veilig blijft en dat je gevoelige informatie beschermd is. Dat geeft toch een gerust gevoel?!

Hogere SEO-ranking

Zoekmachines, zoals Google, geven websites met regelmatige updates en onderhoud een hogere score. Dat kan helpen om je website beter te laten ranken in de zoekresultaten, wat kan leiden tot meer bezoekers en mogelijke klanten.

Gemak

Het onderhouden van een website kan veel tijd en moeite kosten. Als je het onderhoud en de updates zelf moet doen, kan dit tijdrovend zijn en kan het afleiden van je core business. Als je een hosting contract hebt met onderhoud en updates, hoef je je daar zelf niet mee bezig te houden. Je kunt je focussen op het maken van content en het runnen van je website, terwijl ik zorg voor het technische onderhoud.

Professionele technische ondersteuning

Wanneer je kiest voor een hosting contract met onderhoud en updates, kun je rekenen op mijn professionele technische ondersteuning. Als je bijvoorbeeld problemen ondervindt met je website, of als je vragen hebt over de technische aspecten van je site, kun je altijd contact opnemen. Dat kan je veel tijd en frustratie besparen, en zorgt ervoor dat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt om je website te laten groeien en te optimaliseren.

Al met al zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een hosting contract met onderhoud en updates. Het zorgt voor een stabielere website, betere beveiliging, hogere SEO-ranking, gemak en professionele ondersteuning. Zo kun je je concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van je website en het creëren van waardevolle content, terwijl ik zorg voor de technische aspecten van je site.

Kies daarom voor een hostingcontract bij mij voor slechts €17,50 per maand (ex btw 21%)* en geniet van de voordelen die het biedt!

*jaarlijks gefactureerd.