check out my services

Waar kan ik je mee helpen? Een nieuwe website, een ontwerp, een tof idee, frisse branding of iets anders? Jij mag het zeggen.

WordPress based websites

Het online visitekaartje voor jou! Websites maak ik in WordPress met de pagebuilder Elementor. Zo krijg je een website die mensen activeert en bovendien eentje die jij makkelijk zelf kunt updaten. Wat je branche ook is, bij mij mag je rekenen op een creatieve en duidelijke oplossing. Of je nu aan een portfolio, zakelijke website of eCommerce-winkel denkt, ik bouw het voor je. En het gaat werken.

Zeg het maar:

Custom Made

Ik ontwerp user-experiences (UX) die interactie opwekken in Figma. Design en techniek ontmoeten elkaar hier. Een website die jouw verhaal vertelt, gecombineerd met sterke, verleidelijke ontwerpen. Een goede navigatie is hierbij belangrijk zodat jouw bezoekers blij worden en vanzelf ook weer eens terugkomen.

Services die ik aanbied:

Responsive Design

Mobile first! Je hoort het vaker en dat is niet voor niks. Zo’n 70% van online bezoek komt van mobiele apparaten en Google indexeert websites die mobielvriendelijk zijn hoger. Ik pas de stijl en lay-out van jouw website aan voor elk soort scherm.

Apparaten waar ik voor ontwerp:

Grafisch werk

Jij wilt een nieuw logo, poster of een visitekaartje. Misschien wel een compleet nieuwe huisstijl. Iets wat bij jou past en uitstraalt wat je wilt overbrengen. Heb je al een idee of wil je graag advies over welke kleuren, vorm en uitstraling het ontwerp moet krijgen? Ik kan je hierbij helpen en als je wilt, ook meteen het drukwerk verzorgen.

Wat zal het zijn:

Hosting

Huur jouw eigen plekje op het internet bij mij. Ik host alleen WordPress websites. Daar betaal je € 17,50* per maand voor. Je kan dan bij mij terecht voor vragen en ik zorg ervoor dat je website up-to-date blijft. Wat een gemak, mensen!

*€ 17,50 (ex btw 21%) jaarlijks gefactureerd.

Als je bij mij host krijg je:

FAQ’s

Ik werk met projectprijzen, dit betekent dat je mag rekenen op een fixed prize voor een project. Wat je uiteindelijk betaalt voor een website verschilt: Heb je al een ontwerp? Wat moet het kunnen? Hoeveel pagina’s? Na overleg stel ik een offerte op, waarop je alle kosten overzichtelijk te zien krijgt. Afspraak is afspraak.

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd (beetje bijschaven misschien?), kan ik al beginnen met het maken van jouw website. Zodra de teksten en afbeeldingen klaar staan kunnen we alles invullen en kan de website heel snel live. Gemiddeld ben je na een paar weken in business, als je wat meer wensen hebt moet je rekening houden met wat langer.

Nee, liever niet! Ik richt me puur op het ontwerp en de ontwikkeling van de website. Daar ben ik goed in. Voor de webteksten zorg je zelf. Of ik breng je in contact met een goede tekstschrijver, die jouw verhaal vakkundig tot leven brengt. Dat kan ook.

Als er iets aan de hand is met de website kan je me altijd mailen of bellen en dan zal ik proberen je zo snel mogelijk te helpen. Meestal is het zó weer opgelost.

Echt wel. Een webshop lijkt op een gewone website, maar ook weer niet. Als je een goed werkende, rendabele webshop wilt, moeten we er een handig betalingssysteem aan koppelen, zodat je klanten makkelijk kunnen betalen, in één moeite door. Ook hier help ik je uiteraard mee.

Wanneer jij wilt! Neem contact met me op of kom langs voor een kopje koffie en dan kletsen we over jouw wensen. Ik help je graag met een toffe website waar je blij van wordt. En je bezoekers ook.